Reflection of Mineral







Reflection of Mineral sits like an irregular chunk of quartz dropped onto a Tokyo street corner. Designed by architects Yasuhiro Yamashita and Yoichi Tanaka of Atelier Tekuto, the faceted shape resulted from regulations aimed at ensuring adequate sunlight reaches the narrow streets and neighboring houses. The 86.2 m2 (928 ft2) of floor area is spread over four levels, including a basement.

[source] | [more info]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: