Haus D10







The glazed walls of this pavilion-like house in southern Germany are sandwiched between a roof and plinth that mirror one another. Completed by Stuttgart architects Werner Sobek Design, the ground floor of House D10 is raised just above the surrounding lawn, while a basement floor is concealed beneath.
A large golden door is located in the centre of the living room and slides open to reveal a hidden kitchen. The house generates all its own heating and electricity through photovoltaic panels on the roof and a ground-sourced heat pump.

[source]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: